Запис Детальніше

Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві "Шеврет"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві "Шеврет"
 
Creator Т. М. Рижкова
Т. А. Бондаренко
І. М. Лівощенко
 
Subject Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3341
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3341