Запис Детальніше

Біохімічна та технологічна оцінка тушок кролів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімічна та технологічна оцінка тушок кролів
 
Creator Г. А. Коцюбенко
О. І. Петрова
 
Subject Статті
2011. Випуск 10(50)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проведений аналіз виходу продуктів забою кролів. Біохімічну цінність білків оцінювали за амінокислотним складом. Отримані дані по ліпідному складу м"яса кролів.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3367
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3367