Вплив целюлази на якість м"яса курчат-бройлерів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив целюлази на якість м"яса курчат-бройлерів
|
|
Creator |
Л. Г. Бомко
С. В. Мерзлов |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У годівлі курчат-бройлерів використовували целюлозолітичні ферменти, одержані зі штаму Aspergillus terreus, які культивували на поживному середовищі без додавання, а також із внесенням мінеральних та органічно-мінеральних комплексів Купруму.
|
|
Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3396
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3396
|
|