Запис Детальніше

Вплив целюлази на якість м"яса курчат-бройлерів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив целюлази на якість м"яса курчат-бройлерів
 
Creator Л. Г. Бомко
С. В. Мерзлов
 
Subject Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У годівлі курчат-бройлерів використовували целюлозолітичні ферменти, одержані зі штаму Aspergillus terreus, які культивували на поживному середовищі без додавання, а також із внесенням мінеральних та органічно-мінеральних комплексів Купруму.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3396
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3396