Деякі аспекти якості меду
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі аспекти якості меду
|
|
Creator |
Ю. В. Ковальський
Я. І. Кирилів |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наводяться дані щодо деяких показників якості меду. Детально розкриті питання утворення у меді оксиметилфурфуролу. Показано, що його утворення в продуктах харчування відбувається внаслідок порушення технологічних процесів отримання, зберігання та фасування.
|
|
Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3400
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3400
|
|