Запис Детальніше

Деякі аспекти якості меду

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі аспекти якості меду
 
Creator Ю. В. Ковальський
Я. І. Кирилів
 
Subject Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наводяться дані щодо деяких показників якості меду. Детально розкриті питання утворення у меді оксиметилфурфуролу. Показано, що його утворення в продуктах харчування відбувається внаслідок порушення технологічних процесів отримання, зберігання та фасування.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3400
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3400