Запис Детальніше

Порівняльна оцінка якісних показників м"яса при забої великої рогатої худоби

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка якісних показників м"яса при забої великої рогатої худоби
 
Creator Т. М. Приліпко
В. І. Гончар
 
Subject Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені дані оцінки якісних показників яловичини з ознаками NOR i DFD. Встановлено кращу вологоутримуючу здатність м"яса якості NOR, яка складає 64,93%. Білково-якісний показник різнився на 0,5, а рН м"яса був на 0,14 більшим у яловичині якості DFD порівняно з NOR.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3404
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3404