Оцінка якості паштетів у процесі теплової обробки при різних режимах стерилізації
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка якості паштетів у процесі теплової обробки при різних режимах стерилізації
|
|
Creator |
Т. М. Приліпко
В. М. Куций |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведені дані математичної обробки даних теплофізичних вимірювань в процесі стерилізації паштетів із "’яса індиків, результати проведених досліджень за кожним режимом стерилізації. Встановлено, що теплова обробка (стерилізація) при 115°С при стерилізаційних ефектах 4, 6 і 8 ум. хв. забезпечила промислову стерильність всіх досліджуваних зразків консервованих паштетів.
|
|
Date |
2011-06-21
2011-06-21 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3405
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3405
|
|