Запис Детальніше

Оцінка якості паштетів у процесі теплової обробки при різних режимах стерилізації

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості паштетів у процесі теплової обробки при різних режимах стерилізації
 
Creator Т. М. Приліпко
В. М. Куций
 
Subject Статті
2011. Випуск 11(51)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені дані математичної обробки даних теплофізичних вимірювань в процесі стерилізації паштетів із "’яса індиків, результати проведених досліджень за кожним режимом стерилізації. Встановлено, що теплова обробка (стерилізація) при 115°С при стерилізаційних ефектах 4, 6 і 8 ум. хв. забезпечила промислову стерильність всіх досліджуваних зразків консервованих паштетів.
 
Date 2011-06-21
2011-06-21
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3405
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3405