Запис Детальніше

Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату при зберіганні

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату при зберіганні
 
Creator О. П. Прісс
В. Ф. Жукова
 
Subject Статті
2011. Випуск 7(47)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень розвитку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповільнити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання.
 
Date 2011-11-16
2011-11-16
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3711
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3711