Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату при зберіганні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату при зберіганні
|
|
Creator |
О. П. Прісс
В. Ф. Жукова |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 7(47)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень розвитку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповільнити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання.
|
|
Date |
2011-11-16
2011-11-16 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3711
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3711
|
|