Запис Детальніше

Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"
 
Creator Ю. М. Подолян
Г. М. Огороднійчук
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Виявлено, що додаткове споживання пробіотичної добавки курчатами-бройлерами справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м’язів. Слід відзначити, що м"ясо птиці за дії пробіотика більш соковите, ніжне та дієтичне. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
 
Date 2012-01-30
2012-01-30
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3838
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3838