Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"
|
|
Creator |
Ю. М. Подолян
Г. М. Огороднійчук |
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Виявлено, що додаткове споживання пробіотичної добавки курчатами-бройлерами справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м’язів. Слід відзначити, що м"ясо птиці за дії пробіотика більш соковите, ніжне та дієтичне. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
|
|
Date |
2012-01-30
2012-01-30 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3838
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3838
|
|