Запис Детальніше

Економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти
 
Creator В. В. Власенко
А. В. Дележа
І. В. Власенко
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Представлені результати впровадження технології виробництва соєвої пасти і комбінованих м"ясо-рослинних виробів з її використанням. Показаний розрахунок собівартості та економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти .
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3859
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3859