Економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти
|
|
Creator |
В. В. Власенко
А. В. Дележа І. В. Власенко |
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Представлені результати впровадження технології виробництва соєвої пасти і комбінованих м"ясо-рослинних виробів з її використанням. Показаний розрахунок собівартості та економічна ефективність виробництва комбінованих м"ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням соєвої пасти .
|
|
Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3859
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3859
|
|