Запис Детальніше

Жирнокислотний склад спредів вершкових при використанні рослинних жирів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Жирнокислотний склад спредів вершкових при використанні рослинних жирів
 
Creator В. В. Власенко
Н. О. Новаленко
М. В. Густенко
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведені порівняльні дані жирно-кислотного складу спреду вершкового з маслом. Співвідношення поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) до ненасичених жирних кислот (НЖК) в спреді "Тульчинський" становить 1:0,9.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3861
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3861