Cанітарно-ветеринарні показники свинини при використанні детергентів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Cанітарно-ветеринарні показники свинини при використанні детергентів
|
|
Creator |
Е. А. Давидов
В. А. Бурлака І. В. Хом"як |
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Висвітлюється питання впливу природних детергентів в раціонах підсвинків на санітарно-гігієнічні показники свинини. Використання алуніту , каоліну та їх сумішок дозволило отримувати м’ясо, м’ясопродукти з оцінкою смакових показників 3,71, 3,83 та 3,75 бали проти 3,34 бали у контролі.
|
|
Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3866
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3866
|
|