Запис Детальніше

Cанітарно-ветеринарні показники свинини при використанні детергентів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Cанітарно-ветеринарні показники свинини при використанні детергентів
 
Creator Е. А. Давидов
В. А. Бурлака
І. В. Хом"як
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлюється питання впливу природних детергентів в раціонах підсвинків на санітарно-гігієнічні показники свинини. Використання алуніту , каоліну та їх сумішок дозволило отримувати м’ясо, м’ясопродукти з оцінкою смакових показників 3,71, 3,83 та 3,75 бали проти 3,34 бали у контролі.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3866
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3866