Сучасні проблеми якості харчових жирів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні проблеми якості харчових жирів
|
|
Creator |
І. В. Дацюк
|
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розглянуто проблеми якості харчових жирів. Визначення ступені окислення жирових продуктів є найбільш важливим показником, який свідчить не тільки про їх якість, але і про можливість негативного впливу продуктів окислення на стан здоров"я організму.
|
|
Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3867
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3867
|
|