Запис Детальніше

Сучасні проблеми якості харчових жирів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні проблеми якості харчових жирів
 
Creator І. В. Дацюк
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розглянуто проблеми якості харчових жирів. Визначення ступені окислення жирових продуктів є найбільш важливим показником, який свідчить не тільки про їх якість, але і про можливість негативного впливу продуктів окислення на стан здоров"я організму.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3867
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3867