Запис Детальніше

Оптимізація cкладу модифікованих газових сумішей для упакування продуктів харчування

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація cкладу модифікованих газових сумішей для упакування продуктів харчування
 
Creator Т. С. Красота
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Вивчено вплив модифікованих газових сумішей для певного виду продукту на механізми реакцій, від перебігу яких виникає псування продукту. Встановлено, що газова суміш інгібує розвиток небажаної мікрофлори, протидіє окисленню жирів, зберігає зовнішній вигляд і звичний смак продукту без використання небезпечних для здоров"я консервантів або заморожування. При правильному підборі газового середовища, пакувального матеріалу та дотримання умов зберігання термін придатності продукту може бути збільшено у 2-5 разів.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3871
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3871