Зміни стану і вмісту води у процесі зберігання і технологічної обробки м"яса
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни стану і вмісту води у процесі зберігання і технологічної обробки м"яса
|
|
Creator |
Т. П. Слободянюк
|
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У процесі зберігання і технологічної обробки м"яса змінюються фізико-хімічні властивості води. Водозв"язувальна здатність сировини визначає її властивості на різних стадіях технологічної обробки та впливає на водозв"язувальну здатність готових продуктів, їх якість і вихід.
|
|
Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3877
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3877
|
|