Запис Детальніше

Зміни стану і вмісту води у процесі зберігання і технологічної обробки м"яса

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни стану і вмісту води у процесі зберігання і технологічної обробки м"яса
 
Creator Т. П. Слободянюк
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У процесі зберігання і технологічної обробки м"яса змінюються фізико-хімічні властивості води. Водозв"язувальна здатність сировини визначає її властивості на різних стадіях технологічної обробки та впливає на водозв"язувальну здатність готових продуктів, їх якість і вихід.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3877
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3877