Вивчення властивостей сирних згустків
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення властивостей сирних згустків
|
|
Creator |
І. М. Турчин
Н. Б. Сливка О. Р. Михайлицька |
|
Subject |
Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
В статті наведено результати дослідження впливу гомогенізації молока на тривалість структуроутворення сичужних згустків при виробництві голландського брускового сиру. Встановлено, що гомогенізація молока здійснює суттєвий вплив на інтенсивність виділення сироватки із сичужного згустку, причому ця залежність носить складний характер.
|
|
Date |
2012-01-31
2012-01-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/3879
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=3879
|
|