Запис Детальніше

Особливості вирощування їстівних грибів та подальше використання їх кінцевої субстанції як добрива при отриманні кормів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості вирощування їстівних грибів та подальше використання їх кінцевої субстанції як добрива при отриманні кормів
 
Creator О. С. Яремчук
Т. М. Ткачук
 
Subject Статті
Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що у сучасних умовах одним із шляхів використання ріпакової соломи є отримання їстівних грибів з наступною добавкою їх кінцевої субстанції для вирощування кормів.
 
Date 2012-01-31
2012-01-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3881
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3881