Запис Детальніше

Презентація лекції на тему: Хімічний склад молока. Білки, вуглеводи, вітаміни, ферменти

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Презентація лекції на тему: Хімічний склад молока. Білки, вуглеводи, вітаміни, ферменти
 
Creator Новаленко Н.О.
 
Subject Презентації
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлено склад та властивості білків молока, молочного цукру, їх значення в технології молочних продуктів, вміст вітамінів та мінеральних речовин у молоці, використання ферментів молока для оцінки його якості та в технології
 
Date 2012-02-02
2012-02-02
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/3965
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=3965