Запис Детальніше

Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
 
Creator Новгородська Н. В.
Блащук В. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У методичних вказівках висвітлені питання технології переробки
продукції тваринництва. Важливе місце відводиться технології
одержання, переробки, транспортування і зберігання продукції
тваринництва. Викладено порядок проведення контролю оцінки
якості м`яса, молока, яєць, меду, їх заготівля та виготовленої із них
харчової і технічної продукції відповідно до вимог діючої
нормативної документації.
Методичні вказівки допоможуть студентам також поглибити
знання з питань переробки м`яса, виробництва ковбасних та
консервних виробів, дати оцінку харчових властивостей виробленої
продукції.
Для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» в аграрних вищих
навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації за спеціальністю
6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва»
 
Date 2012-02-07
2012-02-07
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4043
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4043