М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машинно-апаратурні лінії переробки продукції рослинництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Машинно-апаратурні лінії переробки продукції рослинництва»
|
|
Creator |
Берник І.М.
Паламарчук І.П. Фіалковська Л.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни «Машинно-апаратурні лінії переробки продукції рослинництва», тематичний модуль 1, частина 1 «Технологічні лінії виробництва харчових продуктів шляхом розбирання сільськогосподарської продукції на компоненти», який включає 5 лабораторних занять (14 годин), передбачених курсом. |
|
Date |
2012-02-22
2012-02-22 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4169
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4169
|
|