Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
 
Creator Постернак Л. І. Огороднічук Г. М.
Шевчук Т. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки з навчальної практики розроблені для для студентів факультету економіки і підприємництва освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр", спрямовані для закріплення теоретичних знань на практичному досвіді.
 
Date 2012-03-13
2012-01-25
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4231
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4231