ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
|
|
Creator |
Постернак Л. І. Огороднічук Г. М.
Шевчук Т. В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки з навчальної практики розроблені для для студентів факультету економіки і підприємництва освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр", спрямовані для закріплення теоретичних знань на практичному досвіді.
|
|
Date |
2012-03-13
2012-01-25 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4231
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4231
|
|