Запис Детальніше

ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів спеціальність 7.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів спеціальність 7.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Польовий Л.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал програми "Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (12 годин),
6 тем лабораторних занять (24 годин), передбачених курсом, крім того студент має виконати розрахунково-графічне завдання. Розрахована на спеціалістів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2012-03-13
2012-03-13
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4235
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4235