Запис Детальніше

ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки магістрів спеціальність 8.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки магістрів спеціальність 8.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Польовий Л.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладений матеріал тимчасової програми "Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (16 годин), 6 тем лабораторних занять (14 годин), передбачених курсом. Розрахована на магістрів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2012-03-13
2012-03-13
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4238
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4238