ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки магістрів спеціальність 8.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ З ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА ПРОГРАМА навчальної дисципліни для підготовки магістрів спеціальність 8.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Польовий Л.В.
|
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Викладений матеріал тимчасової програми "Проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва" включає 6 розділів лекційного матеріалу (16 годин), 6 тем лабораторних занять (14 годин), передбачених курсом. Розрахована на магістрів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2012-03-13
2012-03-13 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4238
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4238
|
|