Запис Детальніше

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА Методичні вказівки з навчальної практики для студентів другого курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму 6.090 102 « Технологія виробництва і переробки продукції тваринницт
 
Creator Гуцол А.В.
Гуцол Н.В.
Льотка Г.І.
Фабіянська О.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції свинарства. Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
Date 2012-02-29
2012-02-29
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4285
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4285