Запис Детальніше

Агроекологія. Методичні вказівки до лабораторних занять студентів 4-го курсу денної форми навчання із спеціальності 6.090101 “Агрономія”, напрям підготовки “Бакалавр”

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Агроекологія. Методичні вказівки до лабораторних занять студентів 4-го курсу денної форми навчання із спеціальності 6.090101 “Агрономія”, напрям підготовки “Бакалавр”
 
Creator Шкатула Ю. М.
Ткачук О. П.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Агроекологія” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП).
Викладено мету, завдання та орієнтовну структуру змісту навчальної дисципліни та розподіл навчального часу; подано структуру курсу за кредитно-модульною системою організації навчального процесу для дисципліни та розподіл кількості балів за видами робіт. Викладено вказівки до виконання лабораторних робіт та подано практичний матеріал і пояснювальну записку до виконання лабораторних робіт. Методичні вказівки допоможуть набути практичних навичок при вивченні курсу «Агроекологія».
Розраховано на студентів агрономічного факультету, спеціальність – 6.0 «Агрономія».
 
Date 2012-02-29
2012-02-29
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4346
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4346