Запис Детальніше

М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва» МОДУЛЬ 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м'ясо-молочної продукції»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title М е т о д и ч н і в к а з і в к и для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва» МОДУЛЬ 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м'ясо-молочної продукції»
 
Creator Берник І.М.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Викладено рекомендації щодо проведення лабораторних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва” тематичний модуль 2 «Теплове та масобмінне обладнання для переробки м`ясо-молочної продукції», який включає 3 лабораторних заняття (6 годин), передбачених курсом.
 
Date 2012-03-28
2012-03-28
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4407
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4407