Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.130 201 –“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для проведення практичних занять студентами заочної форми навчання за спеціальністю 7.130 201 –“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
|
|
Creator |
Панько В.В.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведено методичні вказівки для виконання практичних робіт, питання самостійної роботи, тестові завдання для контролю знань та список літератури для самостійного вивчення курсу. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
Date |
2012-03-28
2012-03-28 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4439
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4439
|
|