Запис Детальніше

Загальна технологія харчових технологій. Програма з навчальної практики для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та і

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Загальна технологія харчових технологій. Програма з навчальної практики для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та і
 
Creator Новгородська Н. В.
Новаленко Н. О.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Робоча програма з навчальної практики студентам факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», програма призначена для формування у студентів цілісного узагальненого уявлення про технологічні закономірності перетворюючої діяльності людини у сфері харчової промисловості.
 
Date 2012-03-28
2012-03-28
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4440
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4440