Загальна технологія харчових технологій. Програма з навчальної практики для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та і
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Загальна технологія харчових технологій. Програма з навчальної практики для студентів факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та і
|
|
Creator |
Новгородська Н. В.
Новаленко Н. О. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Робоча програма з навчальної практики студентам факультету «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», програма призначена для формування у студентів цілісного узагальненого уявлення про технологічні закономірності перетворюючої діяльності людини у сфері харчової промисловості.
|
|
Date |
2012-03-28
2012-03-28 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4440
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4440
|
|