Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6. 090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6. 090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Гуцол А.В. Мазуренко М.О. Гуцол Н.В. Льотка Г.І.
|
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Вінниця: ВНАУ, 2012.- с.
|
|
Date |
2012-05-30
2012-05-30 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4540
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4540
|
|