Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6. 090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6. 090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Гуцол А.В. Мазуренко М.О. Гуцол Н.В. Льотка Г.І.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки до виконання курсових проектів для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Вінниця: ВНАУ, 2012.- с.
 
Date 2012-05-30
2012-05-30
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4540
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4540