Запис Детальніше

“Спеціалізоване м’ясне скотарство” Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title “Спеціалізоване м’ясне скотарство” Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції
 
Creator Скоромна О.І.
Фабіянська О.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки підготовлені відповідно до тимчасової програми з дисципліни “Спеціалізоване м’ясне скотарство” і викладені в послідовності, що відповідає робочій програмі. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
 
Date 2012-05-30
2012-05-30
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4542
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4542