“Спеціалізоване м’ясне скотарство” Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
“Спеціалізоване м’ясне скотарство” Методичні вказівки і завдання для виконання лабораторних робіт для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із спеціальності 7.090 102 “Технологія виробництва і переробки продукції
|
|
Creator |
Скоромна О.І.
Фабіянська О.Л. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки підготовлені відповідно до тимчасової програми з дисципліни “Спеціалізоване м’ясне скотарство” і викладені в послідовності, що відповідає робочій програмі. Рекомендовано для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2012-05-30
2012-05-30 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4542
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4542
|
|