Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
|
|
Creator |
А. В. Гуцол
О. О. Мисенко Н. В. Антонюк |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Показано, що згодовування мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5 в раціонах молодняку свиней позитивно впливає на його продуктивність, а також підвищує вміст незамінних і замінних амінокислот м"яса тварин.
|
|
Date |
2013-09-03
2012-07-25 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4729
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4729
|
|