Запис Детальніше

Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амінокислотний склад м’яса свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
 
Creator А. В. Гуцол
О. О. Мисенко
Н. В. Антонюк
 
Subject Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Показано, що згодовування мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5 в раціонах молодняку свиней позитивно впливає на його продуктивність, а також підвищує вміст незамінних і замінних амінокислот м"яса тварин.
 
Date 2013-09-03
2012-07-25
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4729
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4729