Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю м"ясної продукції
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю м"ясної продукції
|
|
Creator |
Г. О. Бірта
Ю. Г. Бургу |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
На процес формування і забезпечення якості продукції впливає величезна кількість різноманітних чинників. Якість є нестійким об’єктом, який прагне відхилятися від заданого, запланованого рівня. Тому цим процесом необхідно цілеспрямовано керувати. Під управлянням якістю розуміють скоординовані дії керівників, зооінженерів, технологів менеджерів та інших робітників, котрі забезпечують створення і виготовлення продукції, яка повністю задовольняє споживача при мінімальних затратах праці, матеріалів і енергії.
|
|
Date |
2012-07-26
2012-07-26 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4757
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4757
|
|