Запис Детальніше

Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю м"ясної продукції

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вітчизняний та зарубіжний досвід управління якістю м"ясної продукції
 
Creator Г. О. Бірта
Ю. Г. Бургу
 
Subject Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description На процес формування і забезпечення якості продукції впливає величезна кількість різноманітних чинників. Якість є нестійким об’єктом, який прагне відхилятися від заданого, запланованого рівня. Тому цим процесом необхідно цілеспрямовано керувати. Під управлянням якістю розуміють скоординовані дії керівників, зооінженерів, технологів менеджерів та інших робітників, котрі забезпечують створення і виготовлення продукції, яка повністю задовольняє споживача при мінімальних затратах праці, матеріалів і енергії.
 
Date 2012-07-26
2012-07-26
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4757
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4757