Еколого–економічні проблеми нарощування виробництва м"яса птиці в Україні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Еколого–економічні проблеми нарощування виробництва м"яса птиці в Україні
|
|
Creator |
І. В. Власенко
|
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Встановлено, що споживання м’яса птиці на душу населення протягом 2002-2005 років збільшилось з 7,4 кг до 13,7 кг., Показано зниження обсягів виробництва харчової продукції в Україні, де спад виробництва склав 10,9% у 2008-2009 роках. В Україні спостерігається чітка тенденція до збільшення споживання м’яса птиці на душу населення порівняно з аналогічним показником для інших видів м’яса.
|
|
Date |
2012-07-26
2012-07-26 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4759
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4759
|
|