Запис Детальніше

Еколого–економічні проблеми нарощування виробництва м"яса птиці в Україні

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Еколого–економічні проблеми нарощування виробництва м"яса птиці в Україні
 
Creator І. В. Власенко
 
Subject Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Встановлено, що споживання м’яса птиці на душу населення протягом 2002-2005 років збільшилось з 7,4 кг до 13,7 кг., Показано зниження обсягів виробництва харчової продукції в Україні, де спад виробництва склав 10,9% у 2008-2009 роках. В Україні спостерігається чітка тенденція до збільшення споживання м’яса птиці на душу населення порівняно з аналогічним показником для інших видів м’яса.
 
Date 2012-07-26
2012-07-26
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4759
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4759