Запис Детальніше

Особливості складу і властивостей молока і крові дійних корів різної продуктивності

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості складу і властивостей молока і крові дійних корів різної продуктивності
 
Creator Т. В. Шевчук
Н. А. Бережнюк
Г. М. Огороднійчук [та ін.]
 
Subject Статті
2012. Випуск 2(60)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Висвітлені результати дослідження хімічного склад і властивостей молока та морфологічних параметрів крові дійних корів різної продуктивності. Експериментально установлено, що молоко корів з надоєм 5000 та 3200 кг за лактацію дещо відрізнялося за густиною та вмістом основних складових сухого залишку. Аналіз морфологічних параметрів крові показав достовірне перевищення вмісту еритроцитів та зниження концентрації лейкоцитів у високопродуктивних корів над аналогічними показниками у тварин з продуктивністю до 3200 кг.
 
Date 2012-07-26
2012-07-26
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4762
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4762