Зміна технологічних характеристик м"якого сиру, залежно від вмісту в ньому житніх висівок
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна технологічних характеристик м"якого сиру, залежно від вмісту в ньому житніх висівок
|
|
Creator |
Г. О. Наговська
Ю. Р. Гачак М. В. Козак Т. І. Бондаренко |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 3(61)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Зернові висівки позитивно впливають на процеси накопичення розчинних азотистих сполук, ферментів і створюють більш сприятливі умови для коагуляції білків молока і зневоднення сирного згустку. М’який сир «Фета» з додаванням житніх висівок буде новим продуктом лікувально-профілактичного напрямку, який розширить асортимент продукції і підвищить їх біологічну та харчову цінність.
|
|
Date |
2013-09-04
2012-07-27 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4796
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4796
|
|