Запис Детальніше

Зміна технологічних характеристик м"якого сиру, залежно від вмісту в ньому житніх висівок

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна технологічних характеристик м"якого сиру, залежно від вмісту в ньому житніх висівок
 
Creator Г. О. Наговська
Ю. Р. Гачак
М. В. Козак
Т. І. Бондаренко
 
Subject Статті
2012. Випуск 3(61)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Зернові висівки позитивно впливають на процеси накопичення розчинних азотистих сполук, ферментів і створюють більш сприятливі умови для коагуляції білків молока і зневоднення сирного згустку. М’який сир «Фета» з додаванням житніх висівок буде новим продуктом лікувально-профілактичного напрямку, який розширить асортимент продукції і підвищить їх біологічну та харчову цінність.
 
Date 2013-09-04
2012-07-27
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4796
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4796