Запис Детальніше

Характеристика біохімічного складу молока кіз, що додатково до раціону згодовування отримували йодовмісткі добавки

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика біохімічного складу молока кіз, що додатково до раціону згодовування отримували йодовмісткі добавки
 
Creator Т. М. Рижкова
Т. А. Бондаренко
І. М. Лівощенко
 
Subject Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Наведена порівняльна характеристика біоіхімічного складу молока від контрольної групи кіз типового раціону згодовування та від дослідних груп кіз , до раціону згодовування яких вводили йодовмістні добавки. Встановлено, що додаткове вживання козами йодиду калію сприяє збагаченню молока поліненасиченими жирними кислотами. Вживання козами «Еламіну» підвищує вміст у молоці як поліненасичених жирних кислот, так і незамінних амінокислот.
 
Date 2013-09-04
2012-07-30
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4808
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4808