Характеристика біохімічного складу молока кіз, що додатково до раціону згодовування отримували йодовмісткі добавки
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика біохімічного складу молока кіз, що додатково до раціону згодовування отримували йодовмісткі добавки
|
|
Creator |
Т. М. Рижкова
Т. А. Бондаренко І. М. Лівощенко |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Наведена порівняльна характеристика біоіхімічного складу молока від контрольної групи кіз типового раціону згодовування та від дослідних груп кіз , до раціону згодовування яких вводили йодовмістні добавки. Встановлено, що додаткове вживання козами йодиду калію сприяє збагаченню молока поліненасиченими жирними кислотами. Вживання козами «Еламіну» підвищує вміст у молоці як поліненасичених жирних кислот, так і незамінних амінокислот.
|
|
Date |
2013-09-04
2012-07-30 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4808
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4808
|
|