Запис Детальніше

Використання лактококів з високою протеолітичною властивістю у птахїівництві та харчові промисловості

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання лактококів з високою протеолітичною властивістю у птахїівництві та харчові промисловості
 
Creator В. В. Власенко
С. А. Тонкопій
І. Г. Власенко
 
Subject Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розглянуто питання м можливості і використання лактококків з високою протеолітичною влдастивостю у птахівництві. Показано позитивний вплив на продуктивність птиці. Так зростання живої маси було за час досліду вищим в межах від 13,37 до 22,25% порівняно з контрольною групою, причому дані різниці були статистично вірогідними протягом всього часу проведення експерименту.
 
Date 2013-09-05
2012-07-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4836
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4836