Консистенція сирів із наповнювачами
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Консистенція сирів із наповнювачами
|
|
Creator |
О. Й. Цісарик
К. І. Шліхта Л. Я. Мусій |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Проаналізовано вплив внесення наповнювачів білкової природи (йогуртового і пряженого молока) на консистенцію сирів, в тому числі й на реологічні властивості, у порівнянні з сиром Сметанковий. Встановлено, що внесення вказаних наповнювачів спричиняє зміну реологічних властивостей – сири набувають меншої твердості та міцності і вищої еластичності порівняно з сиром Сметанковий.
|
|
Date |
2013-09-05
2012-07-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4841
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4841
|
|