Запис Детальніше

Консистенція сирів із наповнювачами

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Консистенція сирів із наповнювачами
 
Creator О. Й. Цісарик
К. І. Шліхта
Л. Я. Мусій
 
Subject Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Проаналізовано вплив внесення наповнювачів білкової природи (йогуртового і пряженого молока) на консистенцію сирів, в тому числі й на реологічні властивості, у порівнянні з сиром Сметанковий. Встановлено, що внесення вказаних наповнювачів спричиняє зміну реологічних властивостей – сири набувають меншої твердості та міцності і вищої еластичності порівняно з сиром Сметанковий.
 
Date 2013-09-05
2012-07-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4841
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4841