Запис Детальніше

Оцінка якості та безпеки молока при виробництві молочних продуктів

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості та безпеки молока при виробництві молочних продуктів
 
Creator А. Ю. Юрченко
П. П. Бігунй
 
Subject Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Розкриті питання якості та безпеки молока та вимоги до нього згідно стандартів України та в країнах ЄС. Установлено, що кількість мікроорганізмів в 1 см3 молока залежить від температури його зберігання. Чим нижче температура тим менше мікроорганізмів у молоці.
Експериментально визначено, що молоко з мікробним числом (80±20) тис./см3 можна одержати лише за умов високого ступеня чистоти молочного обладнання, коли мікробне число змиву з їх поверхні не перевищує (8±2) тис./см3 площі при колі-титрі більше 1.
 
Date 2013-09-05
2012-07-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4842
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4842