Оцінка якості та безпеки молока при виробництві молочних продуктів
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка якості та безпеки молока при виробництві молочних продуктів
|
|
Creator |
А. Ю. Юрченко
П. П. Бігунй |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Розкриті питання якості та безпеки молока та вимоги до нього згідно стандартів України та в країнах ЄС. Установлено, що кількість мікроорганізмів в 1 см3 молока залежить від температури його зберігання. Чим нижче температура тим менше мікроорганізмів у молоці. Експериментально визначено, що молоко з мікробним числом (80±20) тис./см3 можна одержати лише за умов високого ступеня чистоти молочного обладнання, коли мікробне число змиву з їх поверхні не перевищує (8±2) тис./см3 площі при колі-титрі більше 1. |
|
Date |
2013-09-05
2012-07-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4842
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4842
|
|