Контроль якості сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки по виконанню самостійної роботи для студентів ОКР «Бакалавр» 6.051701 спеціальності “ Харчові технології та інженерія "
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Контроль якості сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки по виконанню самостійної роботи для студентів ОКР «Бакалавр» 6.051701 спеціальності “ Харчові технології та інженерія "
|
|
Creator |
Чернецький В.М.
Паламарчук В.Д. Чередніченко В.М. Азуркін В.О. Вдовенко С.А. Колісник О.М. Костюк О.О. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
У самостійній роботі викладений короткий зміст лекційного та лабораторно – практичного курсу з навчальної дисципліни ” Контроль якості сільськогосподарської продукції „ ,відображена структурно – логічна та модульно – рейтингова схема даної дисципліни. Розрахована на студентів ОКР « бакалавр » аграрних вузів митних спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України |
|
Date |
2012-05-30
2012-05-30 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4856
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4856
|
|