Запис Детальніше

Контроль якості сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки по виконанню самостійної роботи для студентів ОКР «Бакалавр» 6.051701 спеціальності “ Харчові технології та інженерія "

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль якості сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки по виконанню самостійної роботи для студентів ОКР «Бакалавр» 6.051701 спеціальності “ Харчові технології та інженерія "
 
Creator Чернецький В.М.
Паламарчук В.Д.
Чередніченко В.М.
Азуркін В.О.
Вдовенко С.А.
Колісник О.М.
Костюк О.О.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description У самостійній роботі викладений короткий зміст лекційного та лабораторно – практичного курсу з навчальної дисципліни ” Контроль якості сільськогосподарської продукції „ ,відображена структурно – логічна та модульно – рейтингова схема даної дисципліни.
Розрахована на студентів ОКР « бакалавр » аграрних вузів митних спеціальностей, викладачів вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України
 
Date 2012-05-30
2012-05-30
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4856
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4856