Якісні показники найдовшого м"яза спини свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якісні показники найдовшого м"яза спини свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
|
|
Creator |
А. В. Гуцол
Н. В. Гуцол О. О. Мисенко |
|
Subject |
Статті
2011. Випуск 8(48)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Показано, що згодовування мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5 в раціоні молодняку свиней позитивно впливає на його продуктивність, а також зменшує вміст жиру в м"язовій тканині на 0,1-0,34 %.
|
|
Date |
2013-08-30
2012-09-19 2011 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/4933
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=4933
|
|