Запис Детальніше

Якісні показники найдовшого м"яза спини свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якісні показники найдовшого м"яза спини свиней при згодовуванні мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5
 
Creator А. В. Гуцол
Н. В. Гуцол
О. О. Мисенко
 
Subject Статті
2011. Випуск 8(48)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Показано, що згодовування мультиензимної композиції МЕК-БТУ-5 в раціоні молодняку свиней позитивно впливає на його продуктивність, а також зменшує вміст жиру в м"язовій тканині на 0,1-0,34 %.
 
Date 2013-08-30
2012-09-19
2011
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/4933
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=4933