Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи
|
|
Creator |
Л. В. Польовий
В. О. Ліцький |
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 1(57)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Доведено, що спосіб утримання бичків суттєво впливає на хімічний склад м’яза спини. Так, хімічний склад найдовшого м’яза спини за вмістом білка у бичків при безприв’язному утриманні мають перевагу над м’ясом бичків при прив’язному. Якість яловичини за фізико-кулінарними показниками відмічений вищими у бичків, які утримувались до 18-місячного віку без прив’язі, особливо за виходом кулінарно-технологічним та білково-якісним показниками.
|
|
Date |
2013-09-03
2012-09-24 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5011
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5011
|
|