Запис Детальніше

Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи
 
Creator Л. В. Польовий
В. О. Ліцький
 
Subject Статті
2012. Випуск 1(57)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Доведено, що спосіб утримання бичків суттєво впливає на хімічний склад м’яза спини. Так, хімічний склад найдовшого м’яза спини за вмістом білка у бичків при безприв’язному утриманні мають перевагу над м’ясом бичків при прив’язному. Якість яловичини за фізико-кулінарними показниками відмічений вищими у бичків, які утримувались до 18-місячного віку без прив’язі, особливо за виходом кулінарно-технологічним та білково-якісним показниками.
 
Date 2013-09-03
2012-09-24
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5011
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5011