Запис Детальніше

Гігієна і санітарія харчових підприємств.

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гігієна і санітарія харчових підприємств.
 
Creator Власенко В. В.
Блащук В.В.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
 
Date 2012-10-31
2012-10-31
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5239
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5239