Гігієна і санітарія харчових підприємств.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Гігієна і санітарія харчових підприємств.
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Блащук В.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки – 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»
|
|
Date |
2012-10-31
2012-10-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5239
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5239
|
|