Мікробіологія молочних та м’ясних продуктів.Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія молочних та м’ясних продуктів.Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Creator |
Власенко В. В.
Блащук В.В. |
|
Subject |
Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Програма вибіркової навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Спеціальність 7.090102 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
|
|
Date |
2012-10-31
2012-10-31 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5241
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5241
|
|