Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Бігун П.П.
Новгородська Н.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Date |
2008-04-21
2008-04-21 2008 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5248
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5248
|
|