Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стандартизація продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Новгородська Н.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Date |
2009-02-23
2009-03-30 2009 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5249
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5249
|
|