Запис Детальніше

Сучасні технології переробки продукції тваринництваМетодичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології переробки продукції тваринництваМетодичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»
 
Creator Новгородська Н. В.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 8. 090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОКР «Магістр»
 
Date 2012-11-28
2012-11-28
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5331
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5331