Мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Власенко В.В.
Блащук В.В. |
|
Subject |
Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напрям підготовки 6.090120 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
|
|
Date |
2012-11-28
2012-11-28 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5332
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5332
|
|