Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання напрямку підготовки 6.090102 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
 
Creator Гуцол А.В.
Мазуренко М.О.
Гуцол Н.В.
Фабіянська О.Л.
 
Subject Методичні вказівки
Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва продукції свинарства”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної форми навчання.
 
Date 2012-11-28
2012-11-28
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5370
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5370