Запис Детальніше

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
 
Creator Власенко В.В.
Крижак Л.М.
 
Subject Навчальні програми
Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Програманормативної навчальної дисципліни
освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»
напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
спеціальність 7.091.707 «Технологія зберігання, консервування та
переробки м’яса»
 
Date 2012-12-26
2012-12-26
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5440
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5440