Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
Репозиторій ВНАУ
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
|
|
Creator |
В. В. Висоцька
|
|
Subject |
Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/ |
|
Description |
Застосування у годівлі перепілок вітамінів А і D в дозі 10% додатково до норми сприяє збільшенню продуктивності, підвищенню збереженості поголів’я. Водночас, споживання птицею досліджуваних вітамінів позитивно впливає на її гематологічні показники.
|
|
Date |
2013-09-05
2013-01-23 2012 |
|
Type |
—
|
|
Identifier |
http://repository.vsau.org/getfile/5536
|
|
Language |
uk_UA
|
|
Relation |
http://repository.vsau.org/card.php?id=5536
|
|