Запис Детальніше

Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні

Репозиторій ВНАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продуктивність, морфологічні та біохімічні показники крові у перепілок за підвищеного вмісту вітаміну А і D у раціоні
 
Creator В. В. Висоцька
 
Subject Статті
2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки / Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
 
Description Застосування у годівлі перепілок вітамінів А і D в дозі 10% додатково до норми сприяє збільшенню продуктивності, підвищенню збереженості поголів’я. Водночас, споживання птицею досліджуваних вітамінів позитивно впливає на її гематологічні показники.
 
Date 2013-09-05
2013-01-23
2012
 
Type
 
Identifier http://repository.vsau.org/getfile/5536
 
Language uk_UA
 
Relation http://repository.vsau.org/card.php?id=5536